Wie zijn wij

Voel je thuis

Onze missie is om jou de zwangerschap en bevalling van je leven te geven. Wij werken vanuit passie en plezier. Maak kennis met jouw verloskundigen en de praktijkassistente.

Dana

dana

Verloskundige, Moeder en Vrouw!
kundig, bekwaam, trouw, loyaal, begaan, altijd een luisterend oor
Mijn motto: Carpe Diem!

...helpen vertrouwen te hebben...terug naar de oerkracht, het licht en de liefde, prachtig! ...wat een eer om daar deel van uit te mogen maken...elke keer weer...

Milou

milou

Ik ben Milou Landman, geboren in 1990 en de benjamin van deze praktijk. In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie Amsterdam en kwam terecht in dit warme bad van fijne collega’s en leuke cliënten. Ik voel me hier ontzettend thuis.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het begeleiden van vrouwen in het ontdekken en ervaren van hun eigen kracht

Gerdine

get
Mijn eerste echte kennismaking met de verloskunde was in Ghana. In een klein afgelegen ziekenhuis zag ik mijn eerste bevalling. Wat heeft dat een indruk op me gemaakt. Ik stond toen nog aan de zijlijn, maar ik ontdekte bij mezelf wel een enorme aantrekkingskracht naar dit vak.  Wat een mooi cultureel en veelzijdig beroep is dit! “Dit is wat ik wil!”
Mijn enthousiasme bleef en na twee keer in Amsterdam te zijn uitgeloot, besloot ik de opleiding over de grens te volgen.  In 1997 ben ik in Londen afgestudeerd. Al snel daarna ben ik gestart in de “Transvaalstraat’  en inmiddels zijn we alweer heel wat kinderjaren verder.  Mijn beide zwangerschappen heb ik in onze eigen praktijk gelopen en ik heb nu twee prachtige dochters, Yenthe en Philine .
De verloskunde is een vak waar ik tot op de dag van vandaag enorm van geniet en …..  dat doe ik, niet te vergeten, samen met een heel fijn team.
Een hoogtepunt in een mensenleven, daar mag ik bij zijn !!!

Susanne

sus

Als sinds mijn twaalfde wilde ik verloskundige worden. Ik vind de geboorte van nieuw leven het meest fantastische wat er bestaat. Ik wordt er heel gelukkig van om daar vaak bij te mogen zijn en het proces te ondersteunen.

Ik vind het een uitdaging de zwangere en haar partner hun eigen kracht te laten vinden en zichzelf te laten zijn en verdiep me enorm in het welzijn van de aanstaande ouders.

Zelf ben ik twee keer bevallen, een keer van een meisje Sophie die in stuit lag, en een keer thuis van een jongen Luc. Beide zwangerschappen natuurlijk in eigen praktijk.

De geboorte van het ouderschap is een enorme rijkdom in je leven.

Ik ben van plan nog vele jaren met mijn lieve collega’s samen te weken in onze prachtige praktijk.

De geboorte van een kind is de geboorte van een vader en moeder. Prachtige momenten.

Priscilla

Priscilla

Priscilla versterkt ons team sinds 1 oktober. Wij zijn ontzettend blij met haar komst! Zij zal zich hier binnenkort voorstellen.

Welkom collega!

Fiona

Fiona

Fiona werkt al een aantal maanden zo nu en dan voor onze praktijk. Dit bleek een gouden match dus sinds kort versterkt zij ons team met regelmaat.

Welkom collega!

Jacqueline

jacq

Sinds 2015 de assistente van deze leuke vrouwen. Ik ben moeder van Nikki. Na een omweg toch in de zorg terecht gekomen. En in de verloskundigenpraktijk Oost mijn plekje gevonden.

Ik houd van mensen en sta iedereen graag bij met raad en daad

Rofayda

rofayda

Rofayda is 3e jaars verloskunde student en is 1 keer in de week onze praktijkassistente. Je kan haar kennen van haar stage bij ons kort geleden.

Wij zijn heel blij met onze 'aanstaande' collega!