Onze Visie

visieteam

Onze kijk op zorg

Kleine praktijk , hecht team

Wij houden onze praktijk bewust rustig. Zo kunnen we voor iedereen de tijd nemen en houden wij het plezier in ons werk. Wij runnen met z’n vieren op deze manier al sinds 2000 met veel plezier en passie onze praktijk.

 

Elkaar leren kennen, opbouwen van wederzijds vertrouwen

Tijdens de afspraken plannen wij extra tijd in om naast de medische zorg de mogelijkheid te hebben een vertrouwensband met elkaar op te bouwen. We delen jouw beleving van de zwangerschap en leven samen toe naar de komende bevalling en het ouderschap.

 

Bekende gezichten aan je bed

Wij proberen ervoor te zorgen dat je een bekende bij je bevalling treft. Je leert ons daarom ook allemaal kennen in je zwangerschap. Als er een waarneemster in onze praktijk werkt door vakantie of ander verlof dan kun je haar ook op het spreekuur ontmoeten. Mocht je toch een nieuw gezicht zien, je kunt erop vertrouwen dat het een fijne en deskundige verloskundige is.

Een positieve bevallingservaring is een verrijking van je leven

Samen werken aan kwaliteit

Wij werken nauw samen met onze verloskunde-partners (de buurtpraktijken, het ouder kind centrum (consultatiebureau), de kraambureaus en ons regioziekenhuis het OLVG). Wij werken als 1 team en proberen de overgangen tussen de verschillende hulpverleners soepel te laten verlopen. In Oost zijn we ver in deze samenwerking, de lijntjes zijn kort en daar zijn we trots op!

 

Jouw wensen zijn onze wensen

Het allerbelangrijkste voor ons is dat jij jouw zwangerschap, bevalling en kraambed als een goede tijd zult herinneren. We zijn er dus ook echt voor jou! Het is nooit erg als je een keer extra langs wilt komen of als je belt bij bezorgdheid. Wij horen graag jouw wensen en staan ook open voor jouw kritiek. Voor ons steeds weer de mooie uitdaging om de zorg zo persoonlijk mogelijk te maken en geheel af te stemmen op jouw wensen en ideeën.